Jochem Kamphuis

Jochem Kamphuis is scheidsrechter in het Nederlandse en internationale voetbal. Zo fluit hij voornamelijk Eredivisie en is hij actief als video scheidsrechter (VAR) in de Eredivisie en Champions League. Naast voetbal werkt Jochem in het vastgoed en geeft hij trainingen voor Gewoon-hr in het bedrijfsleven op het gebied van leiderschap en mentale kracht.  Met behulp van zijn jarenlange ervaring in de topsport is Jochem een specialist in mentale kracht te noemen. Van doelen stellen tot het omgaan met druk en teleurstellingen. Jochem benadert situaties van de positieve kant en geeft hierbij praktische en bruikbare tips. Specialisatie: Leidinggeven, mentale kracht.

Willem Bode

Willem is sinds ruim een jaar gepensioneerd, na 38 jaar als medisch specialist werkzaam te zijn geweest. In die periode ook meerdere bestuurlijke taken vervuld. Door patiënten werd Willem (op Zorgkaart) beschreven als een betrokken, mensgericht maar ook pragmatische arts. Wim heeft zijn gehele loopbaan als arts in het ziekenhuis medisch personeel begeleid en gecoacht.

Ria Bode

Ria is haar werkzame leven als verpleegkundige begonnen, heeft o.a.  ook als particulier verpleegkundige bij terminale patiënten thuis gewerkt. Later verpleegkundig afdelingshoofd geworden. Heeft Nederlandse Taal en Letterkunde gestudeerd, waarna zij als docent communicatie en als personal coach heeft gewerkt bij de Hoge School Rotterdam. Ria is een betrokken mens die het belangrijk en fijn vindt om iets voor een ander te kunnen doen en betekenen. Zij vindt het van belang om naast het bieden van een luisterend oor ook een virtuele arm om de schouders te kunnen slaan.

Bert Bouwer

Bert is voormalig bondscoach van het handbalteam van Nederland en Japan en adjunct-directeur van NLCoach. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij veel kennis opgebouwd om teams aan te sturen die staan onder grote druk. Bert zet dit in bij zijn trainingen en individuele coaching. Zo heeft hij de afgelopen tijd gewerkt voor diverse zorginstellingen, cliniclowns en het Rode kruis. Specialisatie: presteren onder druk, doelen stellen, samenwerken als een team.

Colinda van Dijk

Colinda sluit in haar aanpak gericht aan op wat de ander nodig heeft en leert mensen om stevig in hun kracht te gaan staan. Zij heeft na haar studies Bedrijfskunde en Bedrijfspsychologie 25 jaar leidinggevende en coachervaring opgedaan en is mede-eigenaar van Gewoon-HR en medeoprichter van de Stichting Toeterjoepies. Het boek De Fluitende Leider, dat zij samen met Erik Kaptein schreef, is genomineerd als beste managementboek van 2020. Specialisatie: Leidinggeven, zelfvertrouwen, energie.

Stephan Oudshoorn

Stephan werkt nu een aantal jaren als zelfstandig consulent/trainer, na een jarenlange diensttijd bij Defensie. Hij heeft een achtergrond in de Human Resources, verander- en projectmanagementmanagement. Zeer uitgebreide ervaring met leidinggeven en (grootschalige) verandertrajecten. Met zijn pragmatische en humorvolle aanpak ligt zijn kracht in het verbinden van mensen en realiseren van samenwerking. Mensen typeren hem als betrokken, energiek en begripvol. Na zijn HEAO opleiding en de Executive MBA bij de TSM Business School, heeft hij verschillende cursussen op het gebied van coaching gedaan en is gecertificeerd consultant Management Drives (drijfveren). Specialisatie: Leidinggeven, omgaan met verandering en drijfveren/energie.

Erik Kaptein

Mensen waarderen zijn praktische aanpak, creativiteit en de andere manieren van kijken naar zichzelf en hun omgeving. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van mentale kracht en omgaan met veranderingen. Na zijn studies psychologie en changemanagement heeft hij verschillende leidinggevende functies gehad. Ook is hij auteur van diverse boeken m.b.t. Changemanagement en  leidinggeven. Zijn boek De Fluitende Leider is genomineerd als beste managementboek van 2020. Specialisatie: Leidinggeven, mentale veerkracht, omgaan met verandering

Lian Bosters

Lian Bosters is een ervaren senior in HRM en is gewend om in veranderende organisaties aan diverse adviesvraagstukken te werken. Lian heeft ervaring in de Sociale Werkvoorziening, Gehandicaptenzorg en tiental jaren binnen verschillende afdelingen bij gemeentes. Lian heeft na de HBO Maatschappelijke Dienstverlening de Masters Human Resource Management afgerond. Overtuigd dat je zelf regie bepaalt over je loopbaan en je leven is zij altijd bereid mee te denken en explorerende vragen te stellen. Vanuit haar eigen mensbeeld is Lian nieuwsgierig wat mensen beweegt en luistert graag naar verhalen van jou en wat je bezig houdt. Specialiteit: Luisterend oor, drijfveren, balans en energie.

Allard Lindhout

Allard is internationaal voetbalscheidsrechter. Daarnaast geeft Allard lezingen en trainingen voor Gewoon-hr. Deelnemers omschrijven Allard als een energiek persoon die door middel van het stellen van (kritische) vragen mensen laat nadenken over hun eigen handelen. Hij legt heel mooi de link tussen de vraag van de doelgroep en het antwoord wat het leiding geven op het veld wellicht kan geven. Allard heeft 10 jaar lesgegeven aan de bovenbouwgroepen op de basisschool. Nu heeft hij samen met zijn vrouw een eigen onderwijspraktijk en begeleidt hij kinderen met kenmerken van het autistisch spectrum. Specialiste: leiding geven, communicatie, presteren onder druk en mentale weerbaarheid.

Bert Kooiman

Bert is een gedreven HR-specialist die meer dan 25 jaar ervaring heeft op het gebied van HR. Bij zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven in de profit- en non-profitsector. En zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Daarnaast is Bert geregistreerd Arbeidsdeskundige en oprichter van Gewoon & Beter. Arbodiensten. Een waardevolle aanvulling op zijn jaren ervaring in het HR-vak. Zijn benadering is pragmatisch en nuchter en laat zich omschrijven als: effectief, to the point, gericht op het einddoel zonder de mens uit het oog te verliezen. Specialisatie: Leidinggegeven, energie, verzuimbegeleiding.

Marjolein Strik

Marjolein werkt als coördinator bij Stichting Toeterjoepies en in het onderwijs als studie voorlichter binnen het mbo en is docent op de hogeschool Utrecht. Ze is op dit moment bezig met het afronden van haar Master Ecologische Pedagogiek. Haar onderzoek richt zich op voortijdige schoolverlaters binnen het MBO. Hier heeft ze in 2019 een aanmoedigingsprijs voor gewonnen op mbo onderzoeksdag. Door haar ruime ervaring met jongeren, weet ze als geen ander waar de millennials en de huidige generatie-Z mee te worstelen. Haar kracht ligt in het verlengde hiervan; het openstaan voor verhalen, want ieders verhaal mag er zijn en doet er toe. Een luisterend oor, oprechtheid en betrokkenheid is wat je vindt bij Marjolein.

Jarno Smit

Jarno werkt als coach, trainer en mentalist voor zeer uiteenlopende organisaties. Hij begeleidt individuen en teams bij het “aangesloten blijven” op een telkens veranderende omgeving. Hierbij komen zijn oprechte betrokkenheid, zijn analytische vermogen en zijn creativiteit hem goed van pas. Na zijn studie houdings- en bewegingstherapie Cesar (HvU) en zijn 1e-graads deskundigheidsniveau onderwijskunde (VU) heeft hij als therapeut gewerkt in de zorg, als projectleider bij een veiligheidsdienst, als docent aan de Hogeschool van Utrecht, als trainer en coach op het gebied van communicatie, humane zorg en de-escalerend handelen en als artiest/spreker bij teambuildings trajecten. Specialisatie: magie (The Magic Touch), waarnemen, de-escalerend handelen, teambuilding.         

Rik Walet

Hij heeft passie voor- en krijgt energie van mensen. Dat is wat Rik drijft. Je kunt je verhaal goed bij hem kwijt. Nuchter en warm, authentiek, vol compassie, zijn en doen, vooruitgaand, optimistisch, spiegelend en ook pragmatisch. Als loopbaan-trainer-coach-psycholoog focust hij op het gegeven dat we vooruit leven en achteruit leren. Wat hij jou wil bieden is een heldere blik op jouw eigen levenslessen, op wat aanwezig is maar misschien nog verborgen zit, op wat je bezighoudt en drijft, waar je naar streeft maar soms te weinig laat zien. Vanuit zijn oprechte nieuwsgierigheid zoekt hij samen met jou naar jouw eigenheid, jouw talent en waar dat het beste tot zijn recht komt.

Marleen den Houter

Marleen begeeft zich graag op het snijvlak van de operatie en HR & Development. Ze richt zich op digitaal leiderschap en leidinggevenden coach in het aansturen van virtuele teams en het online (samen)werken. Ze heeft jaren als leidinggevende gewerkt in de zakelijke dienstverlening en weet als geen ander hoe lastig en leuk leiding geven kan zijn. De afgelopen jaren lag het accent in haar werk op het gebied van talent- en organisatie ontwikkeling. Door haar empathisch vermogen en praktische werkwijze weet ze te verbinden en mensen en teams in beweging te zetten. Door te waarderen wat er al is in combinatie met haar resultaatgerichtheid en creativiteit creëert ze beweging en perspectief. Haar hart ligt bij de ontwikkeling en groei van mens en organisatie en het ontdekken en benutten van talenten. (Specialisatie: (online) leidinggeven, verandermanagement, sterke punten benadering, stress en weerbaarheid.

Marjolein Scheuer

Marjolein, van oorsprong bedrijfsjurist, is een ervaren manager in complexe organisatieveranderingen met daarbij aandacht voor mens, proces en inhoud. Haar voorkeur stijl is een coachende stijl van leidinggeven. Zij krijgt energie van het meekrijgen van mensen en teams in die veranderingen. Haar kracht ligt o.a. in het empoweren van mensen. Haar grote empathische vermogen, pragmatisme, resultaatgerichtheid en daadkracht helpen daarbij. Marjolein is tot 1 mei Concernmanager HRM, Juridische Zaken, Facilitaire Zaken en Staf in een gemeentelijk Shared Service Centre in de Leidse regio. Per 1 mei start zij als Domeinmanager Werk In Opdracht (SZW) bij de gemeente Den Haag. Marjolein is getrouwd en heeft twee studerende kinderen. Marjolein heeft nadrukkelijk oog voor de mens, kan goed luisteren zonder te oordelen, weet de juiste vragen te stellen en de ander te enthousiasmeren. 

Jelle Bos

Jelle werkt als manager Huisvesting bij het Spaarne Gasthuis. Daarnaast is hij actief als coach en trainer. Vanuit zijn ervaring als interim manager heeft hij de afgelopen jaren voor veel verschillende organisaties gewerkt. Zijn aanpak is altijd mensgericht. Hierdoor ziet hij met eigen ogen welke gevolgen de coronacrisis heeft op de organisatie en de mensen die er werken. Specialisatie: leidinggeven, omgaan met verandering.

Jenny van den Heuvel

Jenny van den Heuvel is een ervaren senior in HRM en is gewend om in veranderende organisaties praktische oplossingen te bedenken. Jenny  heeft ervaring binnen een grote overheidsorganisatie. Jenny heeft na de opleiding  Fysiotherapie diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van HRM, duurzame inzetbaarheid en Loopbaancoaching. Altijd bereid om mee te denken over je loopbaan en je volgende stap daarin. Specialiteit: Groot netwerk, luisterend oor en praktisch!

Terttu der Heidede Wijngaert

Terttu werkt sinds 2008 werkt ze voor defensie. Ze heeft verschillende functies bekleed en momenteel is ze commandant regio, bij het facilitair bedrijf defensie. Samen met haar teams, totaal 206 collega’s, zijn ze verantwoordelijk voor de facilitaire diensten op de legerplaatsen/kazernes in de regio Schaarsbergen. Een van haar favoriete taken als leidinggevende is coachen, met collega’s in gesprek zijn over zaken die je persoonlijke ontwikkeling stimuleren, je aan het denken zetten maar vooral zo naar situaties kijken dat je je eigen rol hierin duidelijk krijgt. Wat kun jij doen of juist soms beter niet doen. Ze wil ze zich graag inzetten om jou in deze moeilijk tijd te steunen door een luisterend oor te bieden en je verder te helpen waar kan.

Caroline van der Hoeven

Caroline heeft ruim 20 jaar brede HR ervaring in diverse rollen. Ze heeft veel ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling en verandermanagement. Momenteel werkt Caroline als leidinggevende in de publieke sector. Tevens is ze gecertificeerd realdrives coach. Nieuwe ogenschijnlijk lastige, complexe situaties open en onbevangen aangaan is een van haar krachten. Met haar enthousiasme, praktische werkwijze en directe manier van vragen stellen weet ze mensen in beweging te krijgen, kansen te creëren en verbinding tot stand te brengen. Specialisatie: leidinggeven, drijfveren. Ze wil zich graag inzetten om jou in deze lastige tijd te steunen, door naar je te luisteren en je te helpen daar waar kan.

Jitske Brandt

Jitske heeft de praktische kennis van de opleidingen HRM en Bedrijfswetenschappen ook veel levenswijsheid opgedaan. Niet alleen door haar leeftijd, maar ook door situaties die ze in haar werkzame leven als leidinggevende en als medewerker, in loondienst en als zzp-er in non-profit organisaties heeft opgedaan. Ze is bekend met het werken onder moeilijke omstandigheden en in complexe situaties en weet uit ervaring hoe je soms bijna bezwijkt onder de tweestrijd van hart en ratio. Daar waar je hart zegt dat je door moet gaan en je ratio in vertwijfeling is over het nut daarvan, helpt ze je graag om stoom af te blazen, om weer terug te gaan naar de bedoeling en om gevoel en verstand samen te laten werken. 

Lieke Servais

Lieke 15 jaar werkzaam binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ze heeft zich gespecialiseerd in het coachen van volwassenen, dit kan op locatie of op afstand. Dit doet ze door de methodieken te gebruiken van de natuurcoach opleiding Innersteps. Zowel het begeleiden van de jeugd als het gezinssysteem staan hierin centraal. Wat ze van deze ervaring meeneemt is dat de antwoorden al in de persoon aanwezig zijn. Haar kwaliteit is om aandachtig te luisteren, de juiste vragen te stellen en het anker te zijn in het gesprek. Met de rust en puurheid die Lieke uitstraalt begeleid ze jouw in datgeen wat nu om aandacht vraagt.

Ingeborg Kiès

Ingeborg werkt al jaren als zelfstandig trainer, coach en psychotherapeut en is gespecialiseerd in teamontwikkeling en individuele begeleiding. Ze is gespecialiseerd in systemisch werk (familie- / organisatieopstellingen) en werkt daarin graag samen met haar paard Zodiac (uiteraard indien gewenst). Mede door haar jarenlange ervaring in zowel de profit als de non profit sector is Ingeborg een gesprekpartner voor elk niveau. Zeer resultaat gericht met een open hart. Samen met jou gaat ze op onderzoek waarom het niet loopt en vooral hoe het anders kan. ‘Je hebt het zelf te doen, je hoeft het echter niet alleen te doen’

Miloushka Kronstadt

Miloushka is opgewekt, praktisch en positief van aard. Als bedrijfsfysiotherapeut coacht ze langer dan tien jaar medewerkers in het ziekenhuis en zorginstellingen zodat ze tot hun pensioen heerlijk kunnen werken. Ze luistert naar je verhaal, wanneer je dat wil mag je met haar sparren. Ze denkt graag met je mee, of zet jou aan het denken. Wat jij wil. Uiteindelijk gaat het erom dat jij in de praktijk verder kunt. Miloushka ondersteunt je graag om zware zaken licht te maken, in ieder geval draagbaar. Jaarlijks geeft ze een vijfdaagse communicatie en leiderschap training, in ontwikkelingslanden (Rwanda en Vietnam) aan lokale leiders van kleine maatschappelijke ondernemingen.